Museum Thijnhof

Museum voor surrealistische en realistische kunst

Agenda EXPOSITIES - MEET & GREET - CULTUURTJES


17 OKTOBER 2021

CULTUURTJE

The Old Time Skifflers

THE OLD TIMES SKIFFLERS maken SKIFFLE muziek en meer…………

 

Het is een groep van 5 mannen die hun roots hebben in de zestiger jaren. Zij nemen de toeschouwers mee terug naar het tijdperk van de skiffle muziek. Het programma “SKIFFLE AND MORE” is een semi-akoestisch muziekprogramma dat een boeking meer dan waard is.

 

De OLD TIMES SKIFFLERS laten de oude tijden van skiffle muziek weer herleven. Eind vijftiger begin zestiger jaren vierde deze muziekvorm hoogtij. De Beatles zijn zelf ooit als skiffle groep begonnen, genaamd the Quarrymen. Skiffle muziek is ongecompliceerd, feestelijk, vrolijk en heel ritmisch. De muziek is internationaal, maar Engeland is de bakermat van de skiffle muziek. Ook in landen als Duitsland en Nederland was de muziek zeer geliefd.

 

Skiffle muziek wordt beïnvloed door Ierse muziek, country, folk en blues. Ook die vormen van muziek komen uitgebreid aan bod in het programma “SKIFFLE AND MORE…..” Daarnaast schuwen ze een uitstapje naar bekende evergreens evenmin. Ook Nederlandstalige nummers staan op het programma. Kortom….een uitgebreid repertoire met een groot AHA gehalte…..Nummers die we (bijna) allemaal kennen. We komen terug in onze jeugdjaren.

 

Entree: € 12,00  (Vrienden van het museum betalen € 6,00)

Begint 11.00 uur

Zaal open: 10.30 uur28 NOVEMBER 2021

CULTUURTJE

2Voudt 

Try-out: JONG BELEGEN3 DECEMBER 2021 t/m 27 FEBRUARI 2022

EXPOSITIE

Frans van der Veen