Expositie van 4 maart t/m 29 mei 2022


MARK LISSER

In deze tentoonstelling laat Mark Lisser schilderijen zien van zijn vertrouwde woonomgeving tot aan de rand van de aarde.

Mark Lisser is in 1955 in Nijmegen geboren.

In 1979 is hij afgestudeerd bij Kunstacademie Minerva in Groningen.

Van 1982-2014 was hij als schilderdocent verbonden aan het ICO Centrum voor kunst en cultuur in Assen. Nu is hij docent via Beeldrijk Assen. Hij geeft teken- en schilderles aan particulieren ( jong en oud) en teken- en schilderles in het basisonderwijs.

Hij is lid van het Drents Schildersgenootschap en hoort bij de quasirealisten.

 

Zie ook https://marklisser.vpweb.nl/


REINOUT VELLEMAN (°1999, Nederland):

Mijn werk bestaat uit figuratieve schilderijen met gedramatiseerde scènes uit het hedendaagse leven, waarbij vaak gevoelens van spanning en openbaring worden benadrukt. Binnen de ruimtes die ik verbeeld, gaan de personages hun eigen leven en relatie tot elkaar aan. Omdat ze statisch en stil zijn, worden hun acties symbolisch, wat hun rol in het spel betekent. Ze bewonen een ruimte die zich tussen droom en werkelijkheid bevindt, waarin ik naar voren wil brengen wat verborgen zou kunnen zijn onder een normale gebeurtenis.

 

Momenteel gevestigd in Groningen, Nederland.

 

Zie ook https://reinoutvelleman.com/

Reactie schrijven

Commentaren: 0