Expositie 27 oktober t/m 17 december 2017

Op vrijdag 27 oktober wordt in Museum Thijnhof in Coevorden een nieuwe expositie geopend met werken van zeven kunstenaars van de schildersgroep Quasi Realisten. Het gaat om Randolph Algera, Wouter Berns, Ger Eikendal, Geertje Geertsma, Tom Hageman, Klaas Koops en Fokko Rijkens. Ook is in de vitrines van het museum keramiek van Esther Dusink te zien. De expositie is nog tot en met 17 december te zien.

 

Klaas Koops (1949) is initiatiefnemer en voorzitter van de schildersgroep Quasi Realisten. Tijdens de Meet & Greet op zondag 5 november kunnen bezoekers op een interactieve en persoonlijke manier met hem kennismaken.

 

Op zondag 19 november is een Meet & Greet met Fokko Rijkens.

 

En op zondag 3 december is Geertje Geertsma aanwezig om meer over haar werk te vertellen. De Meet & Greets beginnen om 14.30 uur.

 

Tijdens deze expositieperiode zijn er ook drie CultUurtjes in Museum Thijnhof. Op zondag 29 oktober geeft Jan Timmerman van de Hollandse Academie een lezing over de bekende kunstenaar Antonio Gaudí. Op zondag 19 november vertelt Yvo van Marle over kunst en natuur. Van Marle is bekend van Beelden in Gees. Ter afsluiting zingt Inge Tibben op zondag 17 december nummers in vier talen. De CultUurtjes beginnen om 11.00 uur.

Reactie schrijven

Commentaren: 0