Expositie 7 oktober t/m 20 november 2016

Op vrijdag 7 oktober opent de vijfde expositie in dit jaar, waarbij tot en met 20 november werken van in totaal dertien kunstenaars zijn te zien. Het gaat om zowel de permanente exposities van Kees Thijn, Jan van den Brink en Henk Bloemhof, als om tentoonstellingen van tien andere kunstenaars.

Vijf van deze tien kunstenaars maken deel uit van de Stichting EXTO Kunstenaars: Rianne Heitmeijer, Jacobien de Korte, Arno Goossens, Bas Verkade en Anne Wirtz. Eerder dit jaar zijn in Museum Thijnhof ook al exposities te zien geweest van kunstenaars die tot de Stichting EXTO behoren.

Naast de werken van de leden van EXTO en de vaste exposanten zijn in Museum Thijnhof de werken van nog eens een vijftal andere kunstenaars te bekijken. Het gaat om Anja Jager, Martha Marjenburgh, Annemarie Petri, Dorien Plaat en Anita Welberg-Klein Heerenbrink.

Ook in de vijfde expositieperiode worden de ‘Meet & Greets’ met kunstenaars voortgezet. Dat gebeurt op een drietal zondagmiddagen. Bezoekers maken dan per keer op een persoonlijke manier kennis met steeds drie kunstenaars. Op 16 oktober zijn er Meet & Greets met Martha Marjenburgh, Anne Wirtz en Arno Goossens.

Op 6 november komen Rianne Heitmeijer, Jacobien de Korte en Dorien Plaat aan het woord. Op 20 november zijn Anja Jager, Annemarie Petri en Anita Welberg aan de beurt.

Reactie schrijven

Commentaren: 0