Expositie 24 juni t/m 14 augustus 2016

Museum Thijnhof opent op vrijdag 24 juni de derde expositieperiode in 2016. Tot en met 14 augustus zijn, naast de permanente exposities van Kees Thijn, Jan van den Brink en Henk Bloemhof, werken van zeven andere kunstenaars te zien in Coevorden.

 

Het gaat om Johannes Garst, Annet Hamster, Eric Kerkvliet, Henk Lanting, Marianne J. Jansen, Lyda Lammers en Arie van ‘t Riet.

 

De ‘Meet & Greets’ met kunstenaars worden voortgezet op een aantal zondagmiddagen. Bezoekers maken dan op een persoonlijke manier kennis met het werk en de inspiratie van een kunstenaar. Op 3 juli zijn de eerste Meet & Greets met Henk Lanting (14 uur) en Annet Hamster (15 uur).

 

Op 24 juli zijn Arie van ’t Riet (14 uur) en Johannes Garst (15 uur) aan het woord. Op 14 augustus, de laatste expositiedag in deze reeks, zijn er zelfs drie Meet & Greets: met Eric Kerkvliet (13:30 uur), Marianne J. Jansen (14:30 uur) en Lyda Lammers (15:30 uur).

Reactie schrijven

Commentaren: 0