Expositie 29 april t/m 19 juni 2016

Nieuwe expositie van 29 april t/m 19 juni

 

Op vrijdag 29 april openen wij de tweede expositie van het nieuwe seizoen. Tot en met 19 juni zijn, naast de permanente exposities van Kees Thijn, Jan van den Brink en Henk Bloemhof, werken van diverse andere kunstenaars te zien. Vijf daarvan zijn aangesloten bij de Stichting EXTO Kunstenaars en de vijf anderen zijn dat niet.

 

De EXTO-leden die in Museum Thijnhof exposeren zijn Monique Eysink, Jaap de Jonge, Arie Goedhart, Bert Uytley en Frank Warmerdam. Tegelijkertijd zijn kunstwerken tentoongesteld van Marcel Witte, Wilma van der Vliet, Riejanne Boeschoten, Joss Jansen en Joep Rooijkakkers.

 

De ‘Meet & Greets’ met kunstenaars worden voortgezet op een aantal zondagmiddagen (tussen 14.30 en 15.30 uur). Bezoekers maken dan op een persoonlijke manier kennis met het werk en de inspiratie van een kunstenaar.

 

Op zondag 1 mei is de eerste ‘Meet & Greet’ in de nieuwe expositieperiode, met Bert Uytley. De volgende ‘Meet & Greets’ zijn op de zondagen 8 mei (Wilma van der Vliet), 15 mei (Joep Rooijakkers), 22 mei (Jaap de Jonge), 29 mei (Joss Jansen), 5 juni (Frank Warmerdam), 12 juni (Riejanne Boeschoten) en 19 juni (Monique Eysink).

 

De nieuwe expositie in Museum Thijnhof is voor bezoekers geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Naast exposities zullen komend jaar ook andere culturele activiteiten worden georganiseerd in Museum Thijnhof. Zo staan nog vóór de zomervakantie twee zogeheten ‘Thijnhof CultUurtjes’ op het programma.

 

Op zondag 22 mei geeft Jan L. Timmerman een lezing over Mark Chagall en op zondag 26 juni treedt het Trio ‘I Tre Canneti’ op. De Thijnhof CultUurtjes beginnen om 11.00 uur. Aanmelden kan via cultuurtje@thijnhof.nl o.v.v. Aanmelding CultUurtje. Meer informatie over het Museum (en over de activiteiten) is te zien op www.thijnhof.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 0