Expositie 4 maart t/m 24 april 2016

Op vrijdag 4 maart openen wij weer onze deuren met een nieuwe expositie. Tot en met 24 april zijn er, naast de permanente exposities van Kees Thijn, Jan van den Brink en Henk Bloemhof, werken van diverse andere kunstenaars te zien.

 

Zo is er werk tentoongesteld van een vijftal leden van Stichting Exto Kunstenaars: Rita Camphuijsen, Natalia Schoutsen-Stefanova, Connie van Winssen, Camille van Os en Wiebrand Bouwkamp. Verder zijn ook werken te zien van de kunstenaars Rick Lelieveld, Jos Rijff, Jan Teunissen en Joke Holwarda.

 

Net als in 2015 het geval was, wordt op de zondagmiddagen (tussen 14.30 en 15.30 uur) een ‘Meet & Greet’ gehouden. Bezoekers maken dan op een persoonlijke manier kennis met het werk en de inspiratie van een kunstenaar. Op zondag 6 maart vindt de eerste ‘Meet and Greet’ plaats met de in het Russische Ekaterinburg geboren Natalia Schoutsen-Stefanova.

 

De volgende ‘Meet and Greets’ zijn op de zondagen 13 maart (Kees Thijn), 20 maart (Wiebrand Bouwkamp), 27 maart (Rita Camphuijsen), 3 april (Henk Bloemhof), 10 april (Camille van Os), 17 april (Joke Holwarda) en 24 april (Rick Lelieveld om 14 uur, Jan Teunissen om 14.30 uur en Jos Rijff om 15 uur). De eerste expositie in 2016 is voor bezoekers geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

 

Naast exposities zullen komend jaar ook andere culturele activiteiten worden georganiseerd in Museum Thijnhof. Zo staan zogeheten ‘CultUurtjes’ op het programma in april, mei en juni. Meer informatie over het Museum (en over de activiteiten in 2016) is te volgen op onze website.

Reactie schrijven

Commentaren: 0