Expositie 6 november t/m 27 december 2015

Op vrijdag 6 november gaat de laatste expositieperiode van dit jaar van start in Museum Thijnhof in Coevorden. Tot en met 27 december zijn er, naast de permanente exposities van Kees Thijn, Jan van den Brink en Henk Bloemhof, werken van diverse andere kunstenaars te zien. 

 

Het gaat om schilderijen van Ton Cabret, Wim Kuenen, Patrick van der Linde, Jo Willems en Bram de Winter, allen leden van Surcol (Surrealisten Collectief). Ook worden schilderijen van Pim Bronkhorst, Redmer Hoekstra en Jaap Luteyn tentoongesteld in Museum Thijnhof, net als sieraden van Joke Holwarda.

 

Net als in voorgaande expositieperiodes, wordt op de zondagmiddagen (steeds tussen 14.30 en 15.30 uur) een ‘Meet and Greet’ georganiseerd. Hierbij kunnen bezoekers op een interactieve manier kennismaken met het werk en de inspiratie van een kunstenaar.

 

Op zondag 8 november vindt de eerste ‘Meet and Greet’ plaats met Redmer Hoekstra. De volgende ‘Meet and Greets’ zijn op 15 november (Bram de Winter), 22 november (Patrick van der Linde), 29 november (Pim Bronkhorst), 6 december (Joke Holwarda) en 27 december (Wim Kuenen en Ton Cabret van Surcol).

De laatste expositie in 2015 is voor bezoekers geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur, uitgezonderd de twee Kerstdagen. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0