Expositie 25 november 2016 t/m 15 januari 2017

Op 25 november start de laatste expositieperiode van dit jaar in Museum Thijnhof in Coevorden. Hierin vinden ook Meet & Greets plaats met enkele exposerende kunstenaars. En op zondag 11 december wordt een CultUurtje gehouden, waaraan de zangeres Inge Tibben meewerkt.

 

Aan de nieuwe expositie, van 25 november tot en met 15 januari 2017, werken tien verschillende kunstenaars mee. Vijf daarvan maken deel uit van kunstenaarsgezelschap Exto: Arnoud Kruithof, Van Lieshout VI, Ginie Ruitenbeek, Fred van der Wal en Mika Stam. De vijf anderen die hun werk tentoonstellen zijn Art Volova, Ger Eikendal, Neely Schaap, Jennie Smallenbroek en Caroline Verschoor.

 

In deze periode is ook de wisselende expositie van de vaste exposanten Kees Thijn, Henk Bloemhof en Jan van den Brink te bekijken. Met zeven kunstenaars kan op een persoonlijke manier kennis worden gemaakt tijdens een aantal Meet & Greets op zondagmiddagen. Op 11 december is Ginie Ruitenbeek als eerste aan de beurt, gevolgd door Neely Schaap (18 december), Art Volova en Arnoud Kruithof (8 januari), Mika Stam, Jennie Smallenbroek en Van Lieshout VI (15 januari).

 

CultUurtje Inge Tibben

 

Museum Thijnhof wil niet alleen met exposities een bijdrage leveren aan het culturele klimaat in Coevorden en omstreken. Daarom vinden op sommige zondagen CultUurtjes plaats, zoals op zondag 11 december. Hierbij zal Inge Tibben vanaf 11.00 uur evergreens zingen uit verschillende muziekstijlen, zoals ballads, musicalsongs , chansons, oldies, popart  en een vleugje Kerst.

 

Inge Tibben is onder andere bekend van haar optredens als chansonniѐre tijdens het Schildersfestival Montmartre in Oosterhesselen, de Kunstmarkt Almelo, de Kunstmarkt Meppel en optredens in Kunstzalen/ Huisconcerten. Tevens zingt en speelt ze al meerdere jaren mee in de Musicals bij de “Emsländische Freilichtbühne”, in het Duitse Meppen. Het CultUurtje op 11 december duurt ongeveer anderhalf uur, een pauze inbegrepen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0