Museum Thijnhof

Museum voor surrealistische en realistische kunst

CultUurtje

Zondag 25 november - Inge Tibben

Alweer voor het 3e jaar zal Inge het Cultuurtje voor deze zondagochtend invullen. Dit keer heeft ze gekozen voor de titel “Back to basic”, waarin ze weer prachtige liedjes in verschillende talen zal zingen, die ze “basic”vindt.

Liedjes die ze opnieuw zingt, maar dan in en op de manier zoals ze het nu zal zingen, ook pure liedjes zoals het was: woorden- stem en muziek, klassiekers in het Engels en Duits, afgewisseld met klassiekers uit de musicalwereld, ook meertalig. Kortom, wederom een gevarieerd en aantrekkelijk programma, waarbij ze met haar prachtige en zuivere stem U weer zal weten te raken.

Uiteraard vertelt ze weer over het “ hoe en waarom” betreffende het door haar gekozen Thema.

 

Inge is een zangeres met een breed repertoire op haar naam. Zo zingt ze, soms al meerdere jaren, op Kunst-en Schildersfestivals (Almelo, Hoogeveen , Meppel, Oosterhesselen) geheel franstalige of meertalige programma’s; tevens op verzoek tijdens verjaardagen en/of huwelijkshoogtijdagen; ook heeft ze haar eigen programma’s voor zalen. In Duitsland heeft ze 5 jaar achtereen meegespeeld en gezongen bij de Emsländische Freilichtbühne in Meppen en zal ze in januari 2019 voor het 3e jaar op rij deelnamen aan de Uelsener Musiknacht. Inmiddels heeft ze 3 CD’s opgenomen en uitgebracht.

 

Inge woont in Dalen en is in het dagelijks leven lerares (Duits) op een VMBO school.


Thijnhof CultUurtjes aanmelding

De ‘Thijnhof CultUurtjes’ vinden steeds plaats op zondagen vanaf 11.00 uur.

Wilt u vooraf een plaats reserveren dan kunt u zich aanmelden via

  • onderstaand formulier of
  • info@thijnhof.nl o.v.v. Aanmelding CultUurtje Museum Thijnhof, uw naam, welke voorstelling u wenst bij te wonen en het aantal kaarten dat u wenst te reserveren.

De entree is voor bezoekers € 12.- per persoon, inclusief 1 consumptie.

Voor vrienden en vrijwilligers van het museum bedraagt de entree € 6.- inclusief 1 consumptie.

 

 

Het museum is open vanaf 10.30 uur.


Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.